Meun Incasso

Meindert Meun is de naam. Ruim twintig jaar geleden ben ik begonnen in de incassobranche. Ruim 5 jaar geleden besloot ik voor mezelf te beginnen. Helemaal in mijn eentje doe ik het niet, want ik werk samen met meerdere samenwerkingspartners.

Mijn drijfveer is om ervoor te zorgen dat ondernemers en/of particulieren krijgen waar ze recht op hebben. Mijn samenwerkingspartners en ik staan voor een  doortastende werkwijze en een no-nonsense attitude. Meun Incasso is voor particulieren en bedrijven. De enige voorwaarde is dat een vordering legitiem dient te zijn! 

Waarom je kiest voor Meun Incasso

 

Als geen ander weet ik dat incasseren soms bemoeilijkt wordt, omdat de ondernemer op een gegeven moment toch weer verder wil of moet met een klant. Meun Incasso zoekt altijd de juiste toon, daar waar het aankomt op het behouden van de klantrelatie.  Anders wordt het als de klant aangeeft zijn vordering betaalt wil krijgen en geen zaken meer met de debiteur wenst te doen.

Meun Incasso is gevestigd in een pand aan Griend 2-i te Urk. Een ruime bedrijfshal met bovenverdieping met kantoorruimte. Voor het pand is ruime gelegenheid tot gratis parkeren. Wilt u eens vrijblijvend komen praten over uw openstaande posten? Of wilt u een specifieke situatie bespreken? Dan bent u altijd van harte welkom voor een bak koffie en een persoonlijk onderhoud met mij.

Kom nu met mij in contact via: 085 8220200