Meun Incasso

Over ons

Meer informatie over Meun Incasso.

Ruim twintig jaar geleden is Meindert Meun, eigenaar van Meun Incasso, in de incassobranche begonnen. Meun Incasso bestaat inmiddels ruim 5 jaar.

De drijfveer van Meun Incasso is om ervoor te zorgen dat ondernemers en/of particulieren krijgen waar ze recht op hebben. De ambitie van Meindert Meun blijft groeien, zo is Meun Incasso een gespecialiseerd debiteurenbeheer- en incassobureau. Meun Incasso blijkt een doorslaand succes te zijn, middels zijn doortastende werkwijze, zijn no-nonsense attitude en mede dankzij het kennisniveau en vaardigheden welke hoog in het vaandel staan bij Meun Incasso. De enige voorwaarde welke Meun Incasso stelt is dat een vordering legitiem dient te zijn!

Wegens de aanhoudende groei van Meun Incasso het bedrijf moest “de zolderkamer” plaats maken voor een eigen bedrijfsruimte! Meun Incasso is gevestigd in een pand aan De Griend 2-i te Urk. Een ruime bedrijfshal met bovenverdieping met kantoorruimte. Voor het pand is ruime gelegenheid tot gratis parkeren. 

Daarnaast specialiseerde Meun Incasso zich ook op het geven van advies aan bedrijven/particulieren. U kunt bij Meun Incasso uw Algemene Voorwaarden voor uw bedrijf laten opstellen, of laten updaten naar de huidige wetgeving.

Als geen ander weet Meindert Meun dat incasseren soms bemoeilijkt wordt omdat de ondernemer op een gegeven moment toch weer verder wil of moet met een klant. Meun Incasso zoekt altijd de juiste toon, daar waar het aankomt op het behouden van de klantrelatie, tenzij dat de ondernemer welke Meun Incasso heeft ingeschakeld aangeeft zijn vordering betaald wil krijgen en geen zaken meer met de debiteur wenst te doen.

Al deze specialismen zijn ondergebracht in één bedrijf, Meun Incasso. Meun Incasso kent de maatschappelijke verantwoordelijkheden in zijn vakgebied, maar zal ook een gerechtelijk traject niet uit de weg gaan als het niet anders kan.

Het bedrijf Meun Incasso is gevestigd te Urk. Wilt u eens vrijblijvend komen praten over uw openstaande posten, of een bepaalde situatie aan ons te spiegelen, dan bent u altijd van harte welkom voor een bak koffie en een persoonlijk onderhoud met Meindert Meun. 

Met vriendelijke groet, 

Meindert Meun