Meun Incasso

Meun Incasso benadert uw debiteuren op alle mogelijke manieren. Schriftelijk, per e-mail, middels diverse sociale mediakanalen en zelfs een persoonlijke benadering van uw debiteuren behoort tot de mogelijkheden.

Geen langdurig incassocontract! Ik, Meindert Meun, reken per opdracht met u af. U bepaalt hoeveel zaken u uit handen geeft. Zo komt u niet voor onvoorziene kosten of geldverslindende opzegtermijnen te staan. 

Meun Incasso wikkelt op wekelijkse basis de ontvangen derdengelden met onze klanten af.

Incasso kosten Calculator

Kosten incassobureau

Onderstaand een rekenvoorbeeld wanneer u een vordering op een particulier (Business to Consumer) heeft.

Bij een vordering op een zakelijke debiteur (Business to Business) betreft hetzelfde onderstaande rekenvoorbeeld, wanneer er géén Algemene Voorwaarden van toepassing zijn. Dan berekent Meun Incasso de incassokosten conform onderstaand rekenvoorbeeld. Wanneer er wel Algemene Voorwaarden van toepassing zijn op de onderhavige overeenkomst/vordering, brengt Meun Incasso de incassokosten conform deze Algemene Voorwaarden bij de debiteur in rekening.

15% over over de eerste € 2.500,- van de hoofdsom van de vordering, met een minimum van € 40,-; 10% over de volgende € 2.500,- van de hoofdsom van de vordering; 5% over de volgende € 5.000,- van de hoofdsom van de vordering; 1% over de volgende € 190.000,- van de hoofdsom van de vordering; 0,5% over het meerdere van de hoofdsom met een maximum van € 6.775,-

Meer weten over de kosten van een vordering? Neem direct contact op: 0858220200