Meun Incasso

Debiteurenbeheer

Meun Incasso kan uw debiteurenbeheer geheel of gedeeltelijk voor u beheren cq. overnemen, zolang u dat maar wenst. Met de kennis en jarenlange ervaring int Meun Incasso op een correcte, commercieel verantwoorde en effectieve wijze uw openstaande facturen, zonder dat de relatie tussen u en uw klant uit het oog wordt verloren.

Veelal komt u in omstandigheden waarbij u de onderlinge relaties niet wilt verstoren, maar wel een netelige financiële kwestie wenst op te lossen. Deze omstandigheden zijn vaak gecompliceerd. Meun Incasso analyseert en zoekt naar passende oplossingen die voor partijen een zo gunstig mogelijk resultaat opleveren. Dat vereist  inzicht, tact en doorzettingsvermogen. Deze eigenschappen vindt u bij ons.

Het structureren en organiseren van uw debiteurenbeheer zorgt ervoor dat u meer grip krijgt op uw cashflow.

Meun Incasso inventariseert wat uw bedrijf momenteel onderneemt om openstaande facturen te innen. Vervolgens stellen we aan u voor hoe het debiteurenbeheer beter en efficiënter gestructureerd  en uitgevoerd kan worden. Een goed debiteurenbeleid werkt niet enkel preventief maar tevens werkt het efficiënt.

De voordelen van het laten uitvoeren van uw debiteurenbeheer door Meun Incasso:

Sommatie-brief
Indien er echter wel degelijk nog commerciële belangen op het spel staan, kunt u als Meun Incasso een commercieel verantwoorde brief (Sommatie-brief) aan uw debiteur laten versturen. Middels deze Sommatie-brief wordt uw debiteur voor de laatste maal in de gelegenheid gesteld, rechtstreeks aan u te betalen, dit nog zonder incassokosten.

Waarbij uw debiteur tevens op correcte wijze wettelijk in gebreke wordt gesteld. Wanneer ook hierop de betaling uitblijft, zal na overleg met u, een incassoprocedure doorgaans het gevolg zijn.